Stará dobrá konference s novým datem. Na co se těšit?

Některé plány nedopadnou zrovna tak, jak bychom si představovali. A tak i my jsme se museli přizpůsobit situaci a přesunout naši konferenci. Ta už ale má nové datum a i program, na který se můžete těšit.


V hlavní roli Konference moderní trendy HR 2021 budou úspěšné české firmy a konat se bude 23. - 24. března 2021. Zarezervovali jsme pro vás konferenční prostory v pražských Čestlicích.

Těšit se můžete na vystoupení výkonné ředitelky Performie Lucie Spáčilové. Slovo si také vezmou naše dlouholeté trenérky Hana Slačálková a Eva Belicová. Všechny tři se s vámi podělí o své zkušenosti a uvedou vás do každého tématu.

Důležitým a nepostradatelným článkem ale budou naši klienti, kteří se s vámi podělí o své zkušenosti. Na každé téma vystoupí zástupce úspěšné firmy a podělí se o své zkušenosti z praxe.

Mezi pozvanými hosty je Monika Malinová z ACCOM Management Group, s.r.o., Marcel Klaus z KLAUS Timber, a.s.
O lidském potenciálu povypráví Martin Čermák z TGS nástroje-stroje-technologické služby spol, s.r.o., dále vystoupí Václav Větrovec z VETOS Group s.r.o.

I v roce 2021 přivítáme zahraniční posilu. Tento rok jsme pozvali Szilvii Nemes-Nagy, ředitelku maďarské Performie. Bát se nemusíte, pro tuto část zajistíme překlad z maďarštiny.

A na co se těšit? Témat bude hned několik. 

  1. UŽ ZASE TA MOTIVACE: Jak posílit stávající tým?
  2. AUTOMATIZACE: Jak v inovacích nezaspat dobu?
  3. LIDSKÝ POTENCIÁL: Je možné jej nepřetržitě rozvíjet?
  4. ONBOARDING: Aby se start nováčka neproměnil v peklo
  5. OPRAVDU ÚSPĚŠNÝ NÁBOR ZAMĚSTNANCŮ: Co mu může bránit?
  6. JAK UDĚLAT Z KRIZE PŘÍLEŽITOST?

Máte se na co těšit. Tak nepropásněte možnost dozvědět se něco nového a posunout se v podnikání. Rádi vás na konferenci uvidíme.

Máte zájem o KONFERENCI a chtěli byste se přihlásit? 

Podívejte se na naše webové stránky a vyplňte formulář. 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek