Jak vypadá jeden týden v Performii?

V Performii se stále něco děje, a proto jsme se vám rozhodli přiblížit náš uplynulý týden, který byl opravdu nabitý.

Semináře, workshopy a přednášky

pondělí a v úterý naše marketingová dvojka BáraDenisou navštívila klíčový seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým, vedený Evou Belicovou. Chtěly si znovu obnovit znalosti, aby mohly seminář lépe šířit mezi další české firmy a my jim mohli pomoci být ještě úspěšnější.

Performia s klienty na seminari

Bylo bezva se potkat s našimi úspěšnými klienty a strávit tak společný čas," řekla Denisa po semináři.

Máme neskutečně schopné a energické klienty, kteří si uvědomují, že je třeba na sobě pořád pracovat, aby byli ještě úspěšnější. A to je velká vzácnost, kterou jsem si díky semináři opět uvědomila,“ doplňuje Bára.

Hanka Slacalkova vede prednasku

V úterý v Brně vedla Hanka naši odbornou přednášku, na které předala své mnohaleté zkušenosti 24 účastníkům a Eva pokračovala ve dvoudenním semináři. 

A seminářová jízda pokračovala dál…

Ve středu Eva začala třídenní klíčový seminář Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál a Hanka si pro změnu odpřednášela workshop Interní PR a firemní kultura v Brně.

Ve čtvrtek se 25 účastníků z řad personalistů a šéfů českých firem potkalo s naší Luckou na přednášce v Praze. Hanka mezi tím odpřednášela další přednášku v Kopřivnici.


A co naše konzultantky a dodavatelky?

Konzultantky dohromady obešly 18 klientů. Například Elena měla schůzku se svými klienty ze společnosti Bonita Group Service s.r.o.(viz fotka níže) a Verča, která pomáhá klientům hledat ty nejšikovnější kolegy, dostala za skvělou práci další monitor, se kterým bude ještě efektivněji pracovat. Dostala ho jako poděkování od své nadřízené Lenky.

Elena Sklenářová na schůzce s klienty
Veronika Findejsová a Lenka Komorousová

A nakonec týdne jsme si vyzvedli nové Performia odznáčky, které budou naším poznávacím znamením na seminářích, přednáškách a konferencích. 

Performia placky

Když se na to podíváme zpětně, dělo se toho opravdu hodně a my jsme pyšní na každého z našeho týmu, protože táhneme všichni za jeden provaz. 

Pokud se chceš stát součástí týmu, podívej se na naše kariérní stránky. 

Chcete zůstat v obraze? Sledujte nás na FacebookuLinkedInu či Instagramu.
Budete tak jako první vědět o všech našich novinkách. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek