Skloubit rodinu a práci je velká výzva. V Performii jsme to dokázali zvládnout, říká Dara Smreková

Dara Smreková v Performii pracuje bez mála dva roky a stala se pevným bodem pro regionální partnery. Domlouvá schůzky a zaplňuje kalendáře. Čím ji Performia oslovila? A jak dokáže skloubit malé děti a práci? 


V Performii jsi bezmála dva roky. Co za tu dobu ses o firmě dozvěděla?
Performia je firma, kde se nevytváří zbytečné limity a neustále se zde něco podniká. Tady prostě nuda neexistuje. Je tu krásný a stabilní tým holek, které se navzájem podporují. Naše šéfka Lucie se o nás opravdu zajímá a stará se o nás. Líbí se mi, co všechno náš systém umí odhalit. Vede to k vytváření stabilních, fungujících týmů a spokojených šéfů a majitelů firem!

Tvůj hlas mohou naši klienti znát ze svých telefonů. Můžeš nám prozradit, co přesně v Performii máš na starosti?
Mám takovou kombinovanou pozici, která proplouvá z obchodu do marketingu. Jako koordinátorka pražského prodejního týmu mám na starosti diáře holek. Organizuji schůzky se stálými a novými klienty tak, aby byly holky co nejvíce efektivní. Dále funguji jako podpora marketingu úvodních služeb a neméně důležitá část moji práce je sbírání zajímavých referencí na naše služby od klientů.

Dařinou hlavní náplní práce je volání klientům

V Performii není tajemstvím, že máš dvě děti. Jak dokážeš skloubit děti s práci a jak ti Performie vychází vstříc?
Snažím se jako každá pracující máma. Jedná se o neustálé balancování, ale Performia mě v tom podporuje. Obojí je pro mě velmi důležité a v dnešní době plné neustálých změn. O to je to těžší. Díky Performii to ale vnímám jako výzvu a ne jako nepřekonatelné období.

Co tě přesně přesvědčilo se do Performie přihlásit?
Hledala jsem uplatnění po mateřské dovolené. Něco, co by mě hodně bavilo, bylo v blízkém okolí, abych dlouhý čas netrávila cestováním, ale mohla se věnovat i svým dětem. Velmi mě zaujal způsob, jak byl napsaný inzerát na moji pracovní pozici. Vůbec jsem netušila, jaké budu mít štěstí dostat se do tak skvělé party.

Co přesně tě na tvé práci baví?
Úplně všechno. Nemůžu jmenovat pouze jednu věc.

„Holky jsou prostě super boží, jsou neuvěřitelně produktivní a jedou na 150 procent."

V pražské pobočce sjednáváš schůzky konzultantkám. Můžeme říct, že každá z nich je svá a silná osobnost. Jak sis sedla s prodejkyněmi a jak je dokážeš zvládnout?
S holkami jsem si sedla velmi dobře. Mám je všechny moc ráda a často si to spolu i potvrzujeme. Snažíme se být i teď v domě homeoffice v neustálém kontaktu a tvořit na naší společné práci. Jak dělat věci lépe, aby to fungovalo. Holky jsou prostě super boží, jsou neuvěřitelně produktivní a jedou na 150 procent. To je takový jejich styl, nestěžovat si, ale neustále hledat nové způsoby, jak dosáhnout výsledku.

Když odbočíme od práce, co děláš ve svém volném čase?
Ráda zkouším cokoliv, co je kreativní. Cestuji, to je moje velká vášeň. Toulat se a poznávat nová místa a lidi. K tomu si věci vyfotit, abych si udržela vzpomínky. Pracuji na svém osobním rozvoji a studuji nové a zajímavé věci.

Zdroj fotografií: archiv Dary Smrekové

Líbí se Vám účel Performie a chcete se k nám přidat? 
 

Kontaktujte nás a my se Vám ozveme. 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek