Spustili jsme novou verzi U-testu, která Vám nábor ještě více zefektivní

Na konci března 2019 jsme po dlouhých přípravách konečně vypustili novou verzi našeho U-testu, která usnadní nábor a hodnocení nejen našim VIP licencovaným klientům, ale i ostatním, kteří naše testy zatím využívají jen nárazově. 

Upozornění: Milí čtenáři, v této novince najdete spoustu výrazů, které, pokud jste se zatím s naším U-testem nesetkali, nemusí být zcela jasné a pochopitelné. Pokud jste o našem U-testu zatím neslyšeli, doporučujeme si nejdříve přečíst, co to vlastně ten U-test je a jaké výsledky od něj můžete očekávat. A pokud byste k němu měli jakýkoli dotaz, jsme tu pro Vás, stačí nám napsat nebo zavolat.

Jaké novinky jsme si pro vás připravili?

  • U-test už není nutné vyplňovat na počítači, můžete nově použít i svůj mobilní přístroj nebo tablet. U-test je nově plně responzivní. 
  • Kandidátům můžete poslat sms s tím, že jste jim odeslali dotazník. Kandidáti pak mají na dotazníku pozornost a pravděpodobněji ho vyplní. 
  • Lze měnit jazyk testu i jeho vyhodnocení. 
  • Lze editovat věk a pohlaví.
  • Lze editovat externí a interní vyhodnocení.
  • Můžete vymazat kód (to se bude hodit pro GDPR). 

Rychlost je důležitá!

Ale to ještě není vše...

Ta uplně nejdůležitější novinka je to, že U-test Vám pomůže být maximálně efektivní při jeho vyhodnocení. Co tím máme na mysli? Nově Vám třeba hned ukáže všechny syndromy, ať už hlavní nebo vedlejší, které se ve výsledku objevily. Tuto funkci si můžete i vypnout, záleží jen na Vás. 

Jako takový nadstandard si můžete zobrazit i průměrné hodnoty pro Českou republiku. Jen pozor, průměrná hodnota neznamená hodnotu ideální. Ideální dotazník totiž neexistuje, protože na každý druh pozice se hodí i trošku jiná osobnost. 

Na co ještě Vás nová verze U-testu upozorní? 

  • Na "nízké D" nebo-li na nízkou jistotu kandidáta. Víme přece, že pokud je tato hodnota pod 32, není test až tak platný. I tak se nám občas stane, že si toho všimneme až ve chvíli, kdy na vyhodnocení už chvilku pracujeme.
  • Na nutkavé vlastnosti. 
  • Na hlavní a vedlejší syndromy.
  • Na PTS (Potential Trouble Source).
  • Na další ukazatele, které není vhodno přehlédnout: Možné skryté nepřátelství, nejnižší bod v testu je B...
  • A na další všemožné tipy.

Pevně věříme, že Vás naše novinky potěšily, nás tedy ano! Chtěli bychom také poděkovat celému týmu, který na tom několik dlouhých měsíců pracoval, a to jmenovitě Petře, Martě, Hance, Lucce, Elence a Ivče. A samozřejmě jedno velké díky našemu nejvyššímu Mårtenovi Runow a jeho pomocnicím Lence a Andree, bez kterých by nic z toho nebylo. 

Děkujeme a těšíme se na další kroky, které společně uděláme k výběru produktivních a kompetentních osob do našich týmů! 


A kdo že to jsou ti licencovaní VIP klienti? Podívejte se na video našeho zakladatele Mårtena Runowa o účelu licence od Performia.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek