Zůstáváme pevným bodem. Jen jsme se přesunuli do online světa

Abychom pro Vás pořád byli pevným bodem, nezastavíme se ani na chvilku a přesouváme naše služby do online světa. Abyste se v tom neztratili, připravili jsme pro Vás přehled všeho, co jsme za poslední dva týdny zvládli nachystat.


Přemýšlíte, jak z celé té situace vyjít jako vítěž?

Přemýšlíte, jak zvládnout aktuální situaci? Máme pro vás několik rad od jedné šéfky. Které? No přece té naší.


Emoce na pracovišti: Jak rozumět, které škodí a které pomáhají?

Mnoho z nás doma asi najde DVD, které si nemá kde přehrát. My sice jedno prodáváme, ale mysleli jsme na vše, a proto pro Vás máme online verzi DVD Emoce na pracovišti. Stačí si o ni napsat v poznámce formuláře.


Máte zrovna rozjeté výběrko a ptáte se: Co teď bude s náborem?

Díky pátečnímu průzkumu víme, že více než polovina našich klientů má rozjeté výběrové řízení nebo se na něj aktuálně chystá. Pokud jste v této situaci také, tady jsou 4 poslední články, které jsme k tomuto tématu napsali. Tady jsou...

Je najímání v současné době bláznivý nápat?
Máte rozjeté "výběrko"? Pokračujte online!
Vzít či nevzít?Aneb co s již vybraným kandidátem? 
Když naloďování nefunguje


Vzdělávejte se/je. Bude se to hodit

Patříte mezi ty, kteří teď neví, kam dřív skočit? Ať už máte více volného času, nebo naopak nemáte, z vlastní zkušenosti víme, že dobré vzdělávání v tu pravou chvíli může udělat hodně - třeba Vás či Vaše kolegy ještě více zefektivnit. Tady je pár věcí, skrze které můžete Vy nebo Vaši lidé (hlavně vedoucí či personalisté) načerpat trochu inspirace a jistoty do toho, co děláte nebo co dělat teprve budete.

Protože není fyzicky možné Vás pozvat do našich prostor, zpřístupnili jsme pro Vás přednášku s názvem Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli v online podobě. 

Teď se určitě bude hodit vědět, jak rozlišit mezi těmi, kdo pomáhají, a těmi, kdo brzdí.

Máte zájem o naši online přednášku, ale potřebujete více informací? 
 

Podívejte se na první část a pak se rozhodněte. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek