Co se děje v Performii VIP 6-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít vy? To se dozvíte právě v tomto shrnutí, které je speciálně upravené pro vás, naše top klienty s licencí Performia.


Konference za námi! S ještě lepší atmosférou než kdy dřív

Vidět se zase živě! To byl jeden z bodů konference, na který se mnozí účastníci těšili

Jestli jste na konferenci Moderní trendy HR 2021 nebyli, je to tedy ale velká škoda! Protože atmosféra, kterou jsme na ní spolu s účastníky zažili, se nám dnes zdá nezopakovatelná. Mezi pěti hlavními tématy byla třeba motivace, automatizace, onboarding (zaškolování nováčků) nebo inspirace pro oblast hledání specifických či dělnických pozic.

Hlavně jsme si ale užili jedinečná vystoupení čtyř klientů z praxe úspěšných českých firem, jednu živou debatu, stovky rozhovorů mezi účastníky a spoustu inspirace a pochopení typu "nejsem v tom sám".

Moc děkujeme všem účastníkům za skvělou atmosféru, kterou vytvořili.
Těšíme se na další společná setkání!


Budoucnost HR hned v několika časopisech

Po pandemii každého zajímá, kam se různé obory budou ubírat. Protože v oblasti pozorování firemních procesů máme několikaleté zkušenosti, troufáme si některé věci odhadnout a možná nakonec i ovlivnit.

Časopis Dobrodružství personalistiky už nejspíš znáte. V červnu vyšlo nové číslo na téma Budoucnost HR.

Co ale říkáte na titulek Výchova vlastních zaměstnanců v Čechách, který vyšel v časopise TRADE NEWS?

Mimo to Lucie Spáčilová napsala pro časopis HR Forum článek s názvem Cesta zpět do zajetých kolejí nikam nevede o tom, kterým směrem by se mělo HR po pandemii ubírat. Brzy ho najdete na našem webu.

To vše v červnu doplnilo ještě vyjádření k zpětné vazbě a její účinnosti pro nejčtenější český ekonomický týdeník Ekonom.


Kdo přibyl mezi "Performery"?

Kdo přibyl na naší zlaté "zdi slávy" mezi úspěšné firmy s licencí k online systému Performia, ale hlavně schopných a připravených na budování úspěšných týmů? Bylo jich v poslední době docela hodně:

  • ProBovin s.r.o.
  • Walter s.r.o
  • Prosperity Financial Services a.s.
  • BETONBAU, s.r.o.


Co se dělo a dít bude?

Konečně jsme zažili živý brunch!

Jana Jáčová ze společnosti UOL a.s.

V květnu se uskutečnil po dlouhé době první brunch naživo! Hurá! Moc rádi jsme vás zase viděli! Druhý brunch jsme zdládli online. Téma setkání bylo "Měření, hodnocení, odměňování a jeho temná zákoutí" a jsme rádi, že naším milým a velmi inspirativním hostem pro toto téma byla ředitelka společnosti UOL a.s. Janou Jáčová.

Jana nám ukázala, že i u účetních a podobných pozic je možné měřit pracovní výsledky. Děkujeme!

Těšte se na letní webinář i brunche

Těšit se v létě můžete na webinář. Na téma "Jak co nejlépe používat dotazníky uvnitř firmy" se podíváme 19. července mezi 13:00 a 15:00.

Mimo to se uvidíme i živě na brunchích v Čechách i na Moravě:

  • Na Moravě (Brno) to bude 17. srpna ve firmě MIG s.r.o
  • V Čechách (Praha) to pak bude 18. srpna v CZECH PROMOTION group, s.r.o.

Jak to zvládají ti nejúspěšnější

Jsme pyšní, že máme již tolik úspěšných klientů a jsme také ohromně rádi, že můžeme jejich úspěch podporovat. Pojďme se mrknout na dvě firmy, které s licencí Performia pracují už od roku 2008:

Jsme na vás pyšní! Děkujeme, že jste s námi!


Na co se v létě můžete těšit v oblasti vzdělávání?

Potřebovali byste tak trochu "nalejvárnu" pro své vedoucí o jejich týmu? Nebo hledáte nové lidi do týmu, ale pořád to nějak nejde? Pak pro vás nejspíš něco máme...

WEBINÁŘ: Kdo pomáhá a kdo se veze?

Máte vedoucí pracovníky, kteří by potřebovali porozumět tomu, jak funguje jejich tým, na koho se spolehnout a na koho spíš ne? Pak se vám bude hodit tenhle webinář.

Interní PR stále základem pro dobré uchazeče

Je to divné, ale pořád "nejdou lidi"? A jak jste na tom u vás s interním PR? Víme totiž, že to výrazně "prosakuje" i do výběru nových kolegů. 28. července v Praze.

Poznej svůj skutečný potenciál

Máte v týmu někoho, kdo potřebuje porozumět lidem a ještě více proniknout do toho, jak je úspěšně a s lehkostí vést? A má odvahu s tím začít u sebe? V létě to půjde.

Mimo to v létě proběhne třeba online workshop SOCIÁLNÍ SÍTĚ: Další zdroj Vašich nových kolegů nebo seminář pro odvážné s názvem Poznej svůj skutečný potenciál.

PS: Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.


Napsali a natočili jsme...

V téhle části novinek najdete odborný obsah, který jsme napsali, nahráli či natočili pro média či pro naše vlastní webovky. Nejvíc při jejich tvoření myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim dařilo lépe. Máte nějaké tipy na témata nebo nápady? Napište nám je.
 

V podcastu "O lidech s Lucií Spáčilovou" přibyly další 3 aktuální díly:

Všechny díly a odkazy na podcastové aplikace najdete vždy nově ještě přehledněji tady.


Pořád hledáme. Víte o někom?

V květnu nám nastoupili noví obchodníci/konzultanti do Prahy, pořád nám ale chybí někdo takový do Brna. A mimo to stále hledáme asistenta PR a marketingu.

Není to tak, že by se nikdo nehlásil, jen jsme na ten výběr dost nároční.
To ale o nás víte, že? :)

Víte o někom? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro TOP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte ve shrnutí pro top klienty Performia.

celý článek