Co se děje v Performii 6-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít vy? Je tu další shrnutí dění v Performii - tedy zejména toho, co by vás mohlo zajímat.


Konference za námi! S ještě lepší atmosférou než kdy dřív

Vidět se zase živě! To byl jeden z bodů konference, na který se mnozí účastníci těšili

Jestli jste na konferenci Moderní trendy HR 2021 nebyli, je to tedy ale velká škoda! Protože atmosféra, kterou jsme na ní spolu s účastníky zažili, se nám dnes zdá nezopakovatelná. Mezi pěti hlavními tématy byla třeba motivace, automatizace, onboarding (zaškolování nováčků) nebo inspirace pro oblast hledání specifických či dělnických pozic.

Hlavně jsme si ale užili jedinečná vystoupení čtyř klientů z praxe úspěšných českých firem, jednu živou debatu, stovky rozhovorů mezi účastníky a spoustu inspirace a pochopení typu "nejsem v tom sám".

Moc děkujeme všem účastníkům za skvělou atmosféru, kterou vytvořili.
Těšíme se na další společná setkání!


Budoucnost HR hned v několika časopisech

Po pandemii každého zajímá, kam se různé obory budou ubírat. Protože v oblasti pozorování firemních procesů máme několikaleté zkušenosti, troufáme si některé věci odhadnout a možná nakonec i ovlivnit.

Časopis Dobrodružství personalistiky už nejspíš znáte. V červnu vyšlo nové číslo na téma Budoucnost HR.

Co ale říkáte na titulek Výchova vlastních zaměstnanců v Čechách, který vyšel v časopise TRADE NEWS?

Mimo to Lucie Spáčilová napsala pro časopis HR Forum článek s názvem Cesta zpět do zajetých kolejí nikam nevede o tom, kterým směrem by se mělo HR po pandemii ubírat. Brzy ho najdete na našem webu.

To vše v červnu doplnilo ještě vyjádření k zpětné vazbě a její účinnosti pro nejčtenější český ekonomický týdeník Ekonom.


Na co se v létě můžete těšit v oblasti vzdělávání?

Potřebovali byste tak trochu "nalejvárnu" pro své vedoucí o jejich týmu? Nebo hledáte nové lidi do týmu, ale pořád to nějak nejde? Pak pro vás nejspíš něco máme...

WEBINÁŘ: Kdo pomáhá a kdo se veze?

Máte vedoucí pracovníky, kteří by potřebovali porozumět tomu, jak funguje jejich tým, na koho se spolehnout a na koho spíš ne? Pak se vám bude hodit tenhle webinář.

Interní PR stále základem pro dobré uchazeče

Je to divné, ale pořád "nejdou lidi"? A jak jste na tom u vás s interním PR? Víme totiž, že to výrazně "prosakuje" i do výběru nových kolegů. 28. července v Praze.

Chcete nové kolegy? A můžeme vám pomoct?

Držíte si palce, kdykoli se chystáte vybrat někoho nového? Nebo víte, jak na to, jen nemáte dostatek času? Ozvěte se nám, s jistotou i nedostatkem času si poradíme.

Mimo to v létě proběhne třeba online workshop SOCIÁLNÍ SÍTĚ: Další zdroj Vašich nových kolegů nebo seminář pro odvážné s názvem Poznej svůj skutečný potenciál.

PS: Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.


Jak těžké je dostat se na "zlatou zeď slávy"?

Už jsme vám určitě říkali, že máme skupinu více než stovky firem, které mají neomezenou licenci k našim online nástrojům a kompletní know-how, díky kterému vědí, jak vybudovat skvělý tým.

V posledním měsíci přibyli další čtyři. A slyšeli jste o tom, že pro tyto top klienty pořádáme pravidelné specializované webináře zdarma? Patří totiž mezi ty, kteří na sobě neustále pracují.

Zajímá vás, čím museli projít, než se stali odborníky na to, jak vytvořit a udržet skvělý tým?
Cesta úspěšného klienta vás navede.


Napsali a natočili jsme...

V téhle části novinek najdete odborný obsah, který jsme napsali, nahráli či natočili pro média či pro naše vlastní webovky. Nejvíc při jejich tvoření myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim dařilo lépe. Máte nějaké tipy na témata nebo nápady? Napište nám je.
 

V podcastu "O lidech s Lucií Spáčilovou" přibyly další 3 aktuální díly:

Všechny díly a odkazy na podcastové aplikace najdete vždy nově ještě přehledněji tady.


Pořád hledáme. Víte o někom?

V květnu nám nastoupili noví obchodníci/konzultanti do Prahy, pořád nám ale chybí někdo takový do Brna. A mimo to stále hledáme asistenta PR a marketingu.

Není to tak, že by se nikdo nehlásil, jen jsme na ten výběr dost nároční.
To ale o nás víte, že? :)

Víte o někom? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek