Co se děje v Performii VIP 11-2021

Co se u nás od září až do teď událo a co z toho budete mít vy? Co se u nás od září do listopadu 2021 událo a co z toho budete mít vy? To se dozvíte právě v tomto shrnutí, které je speciálně upravené pro vás, naše top klienty s licencí Performia.


Česká Performia má osmé zlato v pořadí!

Nejspíš už jste slyšeli o tom, že Performia působí v dalších 26 zemích světa a že mezi sebou tyhle země každoročně soutěží o nejlépe expandující pobočku roku. Míru expanze švédská centrála bedlivě každý týden sleduje podle několika různých statistik a zemím přiděluje body.

Česká Performia už nejspíš delší dobu ostatním zemím "pije krev". Proč? Protože už osmým rokem figuruje na první příčce tohoto expanzního žebříčku a svými aktivitami inspiruje celý svět. Performia rok jsme uzavřeli na konci srpna a v září si virtuálně převzali již osmé zlato v pořadí a naše Renata Krutská navíc získala titul královny prodejců.

Rok od roku je těžší vyhrát. Co myslíte, zvládneme to i v dalším roce?


Chcete být stále v obraze a vědět, co pro vás chystáme nového?
Sledujte nás na sociálních sítích.


Další Dobrodružství personalistiky je venku. Téma je šéf a jeho lidé

Již 28. číslo časopisu Dobrodružství personalistiky vyšlo v říjnu. Jestli jste jej ještě nečetli, těšte se na tyhle články:

  • Personalista ve firmě: Zbytečný luxus, nebo největší výhra?
  • ROMAN ŠEBELA: Díky personalistce mám čas na strategii a firma více zakázek
  • Anatomie personalisty: 10 klíčových vlastností dobrého personalisty
  • Jak vidí čeští šéfové roli personalisty ve firmě
  • Dnešní firmy velmi často neví, co vlastně od personalisty očekávat

Co se událo a co se chystá ve světě Performerů?

25. října jsme měli další skvělý WEBINÁŘ pro top klienty Performia. Tentokrát bylo téma "Syndromy v U-testech a jak na ně". V reálném čase jsme se potkali ve 40 lidech, celkově se k infromace z webináře dostaly k 70 lidem. To už je pořádná skupina, co myslíte?

Další webinář se bude konat 9. prosince (13:00 - 15:00) a ponese téma Druhotné syndromy a jak na ně? Nezapomeňte se přihlásit.

V listopadu jsme se pak setkali živě na dvou VIP BRUNCHÍCH a mluvili společně na téma "Jak jsme zvládli HR v době covidové a jak se řídí lidi na dálku" (v Popron Systems s.r.o.). a na téma "Jak nastavit výběrové řízení, aby mělo ty správné efekty" (ve společnosti Karel Kaňák, s.r.o.). Moc děkujeme hostujícím firmám, že si nás k sobě vzali a my se mohli vzájemně skvěle inspirovat.


Kdo přibyl mezi "Performery"?

Kdo přibyl na naši "zlatou zeď slávy" mezi úspěšné firmy s licencí k online systému Performia, ale hlavně schopných a připravených na budování úspěšných týmů? Bylo jich v poslední době docela hodně:

  • BO-IMPORT s.r.o.
  • NEMA, SPOL. s r.o.
  • P&F Company s.r.o.
  • WALMARK, a.s.
  • Westrock Packaging Systems Svitavy, s.r.o.
  • IXTENT s.r.o.
  • MNC správní společnost, s.r.o.

Vítejte! Těšíme se na shledanou na společných akcích!


Napsali jsme do médií

Znáte stránku Performia v médiích? Sem přidáváme články, které jsme napsali pro média. Od začátku jich přibylo pět. Rozhodně by vás mohly zajímat

Mimo to jsme publikovali několik našich článků na našem Blogu.

Vystoupení na konferenci? Není problém

V září, říjnu i listopadu naše trenérky Lucie Spáčilová a Hana Slačálková vystoupily dohromady na 3 živých konferencích a jedné online konferenci. Patřila mezi ně konference HR days, HR chytře (pořádaná Hospodářskou komorou) nebo třeba brněnský EVOLVE! summit. Bylo to skvělé vidět po dlouhé době zase tolik lidí pohromadě.


Na co se můžete těšit v oblasti vzdělávání?

Rok 2022 se rychle blíží, a tak už jsme vypsali termíny seminářů až do června 2022. Vyberete si mezi nimi také? A navíc chystáme nový webinář.

WEBINÁŘ: "Nejsou lidi" 5 kroků, díky kterým už tohle nebudete muset říkat

Česko má nejnižší míru nezaměstnanosti v celé EU. S číslem 3,5 % tak fráze „Nejsou lidi!“ sedí víc než kdy jindy. Když ale ani kritické období pandemie v tomto ohledu nic nezměnilo, není už čas přestat tuhle frázi používat a hledat nové cesty?

INTERNÍ SEMINÁŘE: Jak vytvořit a udržet skvělý tým by měl vědět každý?

Chcete patřit mezi ty nejúspěšnější? Pak můžeme pro Vaše vedoucí připravit interní seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým a zajistit, že i manažeři budou vědět, jak důležitá je produktivita, jak poznat motivaci lidí a jak s nimi pracovat.

ONLINE WORKSHOP: Naplánujte si personální strategii pro rok 2022

Už máte svou strategii pro HR na rok 2022? Rádi byste svou personální strategii sestavili, ale nevíte přesně, kde začít? A říkáte si: "Jak mám plánovat, když teď vlastně nejde plánovat?" Pak byste neměli chybět na online workshopu na tohle téma.

Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.


Už jsme vám určitě říkali, že máme skupinu více než stovky firem, které mají neomezenou licenci k našim online nástrojům a kompletní know-how, díky kterému vědí, jak vybudovat skvělý tým. V posledních měsících přibylo dalších sedm. A v říjnu jsme navíc měli speciální webinář jen pro ně (pro top klienty zdarma) a v listopadu se konaly dva burnche, setkání top klientů Performie - jeden v Brně a jeden v Praze.

Zajímá vás, čím museli top klienti projít, než se stali odborníky na to, jak vytvořit a udržet skvělý tým?
Cesta úspěšného klienta vás navede a třeba se mezi naše top klienty brzy přidáte.


Natočili jsme...

V podcastu "O lidech" přibylo dalších 6 nových dílů. Máte nápad na nějaké téma, o kterém jsme ještě nemluvili, nebo na hosta, který by se do našeho podcastu hodil? Napište nám to.


Kariéra v Performii

Dlouho hledanou pozici asistentky PR a marketingu jsme úspěšně obsadili, ale ještě hledáme obchodníka/konzultanta do Brna. Může se těšit na skvělou, zkušenou učitelku Alenu Janákovou.

Víte o někom, kdo by se k nám hodil? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro TOP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte ve shrnutí pro top klienty Performia.

celý článek