Co se děje v Performii 11-2021

Co se u nás od září až do teď událo a co z toho budete mít vy? Přinášíme vám další shrnutí dění v Performii, tedy zejména toho, co by vás mohlo zajímat.


Česká Performia má osmé zlato v pořadí!

Nejspíš už jste slyšeli o tom, že Performia působí v dalších 26 zemích světa a že mezi sebou tyhle země každoročně soutěží o nejlépe expandující pobočku roku. Míru expanze švédská centrála bedlivě každý týden sleduje podle několika různých statistik a zemím přiděluje body.

Česká Performia už nejspíš delší dobu ostatním zemím "pije krev". Proč? Protože už osmým rokem figuruje na první příčce tohoto expanzního žebříčku a svými aktivitami inspiruje celý svět. Performia rok jsme uzavřeli na konci srpna a v září si virtuálně převzali již osmé zlato v pořadí a naše Renata Krutská navíc získala titul královny prodejců.

Rok od roku je těžší vyhrát. Co myslíte, zvládneme to i v dalším roce?


Chcete být stále v obraze a vědět, co pro vás chystáme nového?
Sledujte nás na sociálních sítích.


Další Dobrodružství personalistiky je venku. Téma je šéf a jeho lidé

Již 28. číslo časopisu Dobrodružství personalistiky vyšlo v říjnu. Jestli jste jej ještě nečetli, těšte se na tyhle články:

  • Personalista ve firmě: Zbytečný luxus, nebo největší výhra?
  • ROMAN ŠEBELA: Díky personalistce mám čas na strategii a firma více zakázek
  • Anatomie personalisty: 10 klíčových vlastností dobrého personalisty
  • Jak vidí čeští šéfové roli personalisty ve firmě
  • Dnešní firmy velmi často neví, co vlastně od personalisty očekávat

Napsali jsme do médií

Znáte stránku Performia v médiích? Sem přidáváme články, které jsme napsali pro média. Od začátku jich přibylo pět. Rozhodně by vás mohly zajímat

Mimo to jsme publikovali několik našich článků na našem Blogu.


Vystoupení na konferenci? Není problém

V září, říjnu i listopadu naše trenérky Lucie Spáčilová a Hana Slačálková vystoupily dohromady na 3 živých konferencích a jedné online konferenci. Patřila mezi ně konference HR days, HR chytře (pořádaná Hospodářskou komorou) nebo třeba brněnský EVOLVE! summit. Bylo to skvělé vidět po dlouhé době zase tolik lidí pohromadě.


Na co se můžete těšit v oblasti vzdělávání?

Rok 2022 se rychle blíží, a tak už jsme vypsali termíny seminářů až do června 2022. Vyberete si mezi nimi také? A navíc chystáme nový webinář.

WEBINÁŘ: "Nejsou lidi" 5 kroků, díky kterým už tohle nebudete muset říkat

Česko má nejnižší míru nezaměstnanosti v celé EU. S číslem 3,5 % tak fráze „Nejsou lidi!“ sedí víc než kdy jindy. Když ale ani kritické období pandemie v tomto ohledu nic nezměnilo, není už čas přestat tuhle frázi používat a hledat nové cesty?

KLÍČOVÉ SEMINÁŘE: Jak vytvořit a udržet skvělý tým a jak se vyznat v lidech?

Chcete patřit mezi ty nejúspěšnější? Na 2 klíčových seminářích o budování týmu získáte kompletní, jednoduché a efektivní know-how, jak s jistotou rozlišit mezi produktivními a destruktivními lidmi a jak nejlépe využít jejich potenciál

ONLINE WORKSHOP: Naplánujte si personální strategii pro rok 2022

Už máte svou strategii pro HR na rok 2022? Rádi byste svou personální strategii sestavili, ale nevíte přesně, kde začít? A říkáte si: "Jak mám plánovat, když teď vlastně nejde plánovat?" Pak byste neměli chybět na online workshopu na tohle téma.

Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.


Jak se přidat k top klientům, kteří se pravidelně setkávají?

Už jsme vám určitě říkali, že máme skupinu více než stovky firem, které mají neomezenou licenci k našim online nástrojům a kompletní know-how, díky kterému vědí, jak vybudovat skvělý tým. V posledních měsících přibylo dalších sedm. A v říjnu jsme navíc měli speciální webinář jen pro ně (pro top klienty zdarma) a v listopadu se konaly dva burnche, setkání top klientů Performie - jeden v Brně a jeden v Praze.

Zajímá vás, čím museli top klienti projít, než se stali odborníky na to, jak vytvořit a udržet skvělý tým?
Cesta úspěšného klienta vás navede a třeba se mezi naše top klienty brzy přidáte.


Natočili jsme...

V podcastu "O lidech" přibylo dalších 6 nových dílů. Máte nápad na nějaké téma, o kterém jsme ještě nemluvili, nebo na hosta, který by se do našeho podcastu hodil? Napište nám to.


Kariéra v Performii

Dlouho hledanou pozici asistentky PR a marketingu jsme úspěšně obsadili, ale ještě hledáme obchodníka/konzultanta do Brna. Může se těšit na skvělou, zkušenou učitelku Alenu Janákovou.

Víte o někom, kdo by se k nám hodil? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek