Rok Performia 2020 v číslech

Rok 2020 nebyl klasický. Na několik měsíců se veškeré události zastavily a život se utlumil. Některé to ale nezastavilo a vymýšleli způsob, jak pracovat i přes omezení. Jak jsme na tom byli my v Performii?


My v Performii jsme rozhodně nezaháleli. Jelikož jsme nemohli pořádat živé semináře, přešli jsme do online světa. Celkově jsme v onlinu strávili více než 150 hodin.

A díky tomu jsme se mohli vyrovnat výsledkům z minulého roku, proto můžeme říct, že se pod našim vedením uskutečnilo 53 klíčových a specializovaných seminářů či workshopů.  K tomu jsme poslali více než 180 přístupů k online přednášce Jak efektivně vybírat zaměstnance.

Díky zpětné vazbě víme, že kvalitu jsme kvůli onlinu neztratili, a tak se můžeme pochlubit 96,50 % mírou spokojenosti.

Aktuální situace nezastavila ani testování. Celkově se v našem online systému využilo 38 279 testů, z čehož 28 584 použili naši klienti s licencí k online systému Performie.

Naše online duo, jinak řečeno trenérky Hana Slačálková a Eva Belicová


Velkou novinkou jsou webináře, které jsme začali vytvářet. Během nich jste se mohli setkat s Lucií Spáčilovou a Hanou Slačálkovou, které dohromady vyškolily více než 400 lidí. Jelikož se tato forma školení stala velmi úspěšnou, hodláme ve webinářích i nadále pokračovat.

O nic jsme neochudili ani licencované klienty s přístupem k online systému. Pro ty jsme vytvořili speciální témata, která jim pomohou lépe pracovat s online systémem. 

Lucii Spáčilovou vás provede i novým webinářem Základy personální strategie

Jak poznat správného zaměstnance, tak o tom mluvila Hana Slačálková


Každoročně pro naše VIP klienty pořádáme společné brunche. Tento rok jsme si to bohužel dovolit plně nemohli, a tak i tyto akce proběhly se zapnutými kamerami. Ačkoliv se nejedná o nejpohodlnější formu setkání, klienti podle reakcí byli nadšeni, jelikož se po dlouhé době mohli „vidět“ a sdílet zkušenosti.

Živou akci jsme měli možnost podniknout ve firmě V Invest Development s.r.o.  kde nás uvítal ředitel společnosti Jaroslav Vondřička, a firmou nás provedla Eliška Jirásková. 

Na druhém setkáním nám firmu PHATEC s.r.o. představila Michaela Havelková. Firma konstruuje jednoúčelové stroje, a tak nám představili jejich nejnovější kousek. Snaží se, aby každý nový stroj byl efektivnější, bezpečnější, rychlejší. A my měli radost, že jsme obě firmy mohli blíže poznat. 

Lucie Spáčilová s Eliškou Jiráskovou 

Lucie Spáčilová s Lenkou Komorousovou a Michaelou Havelkovou


Vzdělávání není nikdy dost

Aktivní jsme byli i jinak. Za rok 2020 jsme publikovali tři nová čísla časopisu Dobrodružství personalistiky. Pokud časopisy ještě nemáte, můžete si je objednat


Máme radost, že se čím dál větší počet lidí přihlašuje k odběru TIPŮ A TRIKŮ, které posíláme každých čtrnáct dní. V nich jsme poradili jak na home office. Nebo jak poznat srdcaře, který neopustí firmu hned při prvních problémech.

Tímto bychom vám všem chtěli poděkovat za přízeň, za úžasné spolupráce, kterých si velmi vážíme. Děkujeme, že jste nás v tom minulém roce podpořili. 

Vaše Permormia


Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek