Nabíráte nebo reorganizujete? Máme pro Vás záchytné body

Ať už najímáte, reorganizujete či pracujete na svém týmu, řekli jsme si, že by se Vám možná v téhle situaci mohly hodit některé naše už vydané články. A abyste se jimi nemuseli probírat, udělali jsme to za Vás. Přejeme hodně inspirativního čtení a krásné Velikonoce.


Reorganizujete firmu? 

Je u Vás právě situace vhodná na reorganizaci firmy? Jen tak nějak ale nevíte, od čeho se odrazit? Pak se Vám můžou hodit následující články. Anebo se nám prostě ozvěte  a my to s Vámi rádi probereme.


Nabíráte nové zaměstnance? 

Rozhodli jste se nezaspat a i nadále pokračovat v náboru nových lidí? Nebo jste už s výběrovým řízením začali a teď si nejste jistí, jestli pokračovat? My Vás nenecháme tápat. Víme, že mnoho z Vás tyto otázky řeší, a tak pro Vás máme několik postřehů a rad, jak se rozhodnout. Zmapovali jsme pro Vás celé výběrové řízení, stačí si pouze vybrat, co si přečíst.


Pracujete na svém týmu?

Mnoho firem nemůže produkovat tak jako doposud. Buď museli provoz pozastavit úplně, nebo částečně. Jak tenhle čas využít? Pracujte na svém týmu! Popřemýšlejte, jak by Váš tým mohl být ještě lepší, jak zvýšit efektivitu a produkci nebo se třeba rovnou pusťte do personálního auditu. A předtím můžete načerpat trochu inspirace.

Zdroj fotografií: freepik.com

Chcete dostávat pravidelné tipy každé 2 týdny?


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek